Video van de Mobiele Golfsurfschool van Nederland!!!

Posted on Posted in Geen categorie, surfschool

De eerste video van de mobiele golfsurfschool van Artsufer! Zoals je kunt zien een dag vol plezier en sportiviteit.

 

 

De Mobiel Golfsurfschool van Artsurfer draait op volle toeren

De zomervakantie is al weer voorbij maar dat betekend zeker niet dat er niet meer gesurft kan worden. Integendeel!! Het zeewater heeft lekker op kunnen warmen en de komende maanden kan je je nog aanmelden voor de zaterdag, zondag en woensdag. Maar ook als je een studiedag hebt kan je een dag komen surfen bij ons, dat is geen probleem! En weet je wat zo lekker is, je wordt gewoon thuis opgehaald en aan het eind van de dag wordt je weer thuis gebracht. Je ouders kunnen dus gewoon gaan werken en hebben er verder geen omkijken naar.

Een  mobile surfschool…hoe moet ik dat zien???

Vorige week ging Artsurfer op pad met de twee vrienden Phil en Romijn uit Vijfhuizen. Omdat veel mensen het concept van een mobiele surfschool nog niet kennen heeft Artsurfer een leuke video gemaakt zodat je een impressie krijgt van een dag op pad met ons. Je ervaart bij ons het ultieme surfgevoel…. Het doel is natuurlijk om te leren surfen…en staan op een surfboard dus.Omdat Artsurfer met zulke kleine groepjes gaat surfen is het slagingspercentage tot nu toe 100% dat betekend dat na de uitleg op het strand de kinderen vrijwel allemaal leren staan op een surfboard in een dag, prachtig toch???

Maar wij surfen niet alleen maar.. we gaan picknicken op het strand er gaan  voetballen mee en ander buitenspeelgoed. Ook nemen wij de schepnetten mee, want het is toch wel heel erg leuk om nog wat garnalen of scholletjes te vangen??!! kortom, niets moet en alles mag, als we maar veel plezier hebben en echt lekker en hele dag weg en buiten zijn!

 

Een echte surfdude in een dag!
Een echte surfdude in een dag!

Is het wel veilig ??

Een logische vraag van veel ouder is of het wel veilig is.. ze sturen de kinderen toch naar zee…De Coach Renske Massing begrijpt de bezorgdheid maar kan u verzekeren dat de kinderen in zeer goede handen verkeren. Renske is gediplomeerd surfinstructrice. Ze heeft jaren lang op professioneel niveau in binnen en buitenland gesurft. Renske; “de kinderen krijgen eerst een uitgebreide uitleg op het stand. Hier wordt de zee bekeken en over veiligheid gesproken, handgebaren worden duidelijk gemaakt. Daarna gaan de kinderen oefenen op het land met het opstaan, er wordt uitgelegd hoe zij het beste kunnen vallen. De meeste mensen die over golfsurfen nadenken zien meteen de gigantische golven van Hawaii voor zich…. Wij surfen hier in Nederland en ook nog eens in de zomer. Tijdens deze maanden zijn de golven perfect voor beginners, klein maar fijn zeggen wij wel!!  Het meest belangrijke om te weten is dat de kinderen maar tot heup diep water de zee in gaan. Dit is namelijk precies de plek waar de beginners zich moeten bevinden! Ze moeten dus altijd makkelijk het water uit kunnen lopen. Ook is het fijn te weten dat ik maar met groepjes van twee tot maximaal vier kinderen surf. Eigenlijk privé les dus en volop controle!!”

 meldt je nu aan voor je te laat bent!!!

 

Leave a Reply