Over

Artsurfer een bedrijf vol surf en kunst

Artsurfer is in 2012 opgericht door Renske Massing. Het is een bedrijf waar haar twee passies gecombineerd zijn, golfsurfen en het maken van kunst.

Opgroeien met twee duikende ouders

Renske is een dochter van twee duikende ouders. Vaak ging de hele familie in het weekend op pad met de duikvereniging. Renske speelde dan met haar broertje en zus langs de waterlijn. Al vissend met hengel of schepnet kwamen zij de dag door. Ook het zoeken van schelpen was een van haar favoriete bezigheden. Tijdens de vakantie ging de familie Massing naar het eiland Texel. Later toen de kinderen wat ouder waren en langer in de auto konden zitten gingen ze naar Frankrijk. En altijd naar een bestemming aan de kust. Zo groeide de liefde bij Renske voor het strand en de zee vanzelf groter en groter.

Van Meubelmaker tot kunstschilder

Renske ging na het voortgezetonderwijs naar Amsterdam om daar aan de vakschool voor meubelmaakster te leren. Als eindexamen werkstuk bouwde Renske een electrische gitaar. Na deze opleiding ging Renske naar Utrecht om daar aan de Hogeschool van de Kunsten te studeren. Ze wilde graag goed leren schilderen en vrijer werken dan het preciese werk van de meubelmaker.

Meubelmakerij, schilderijenrestauratie, decorstukken, kunst, illustraties en reclamewerk
Artsurfer kan u op verschillende manieren van dienst zijn. In de meubelmakerij maken en restaureren wij meubels. We kunnen uw meubelstuk recyclen; laat uw meubelstuk beschilderen met een landschap van uw favoriete foto of met een bepaald thema. Maar ook decorstukken en zelfs originele en artistieke schilderij lijsten zijn bij ons te bestellen. Het schildersatelier is waar de buiten opgedane inspiratie voor de landschappen wordt uitgewerkt. Ook illustraties en reclamewerk ontwerpen wij graag voor u. Maar wij staan ook open voor uw eigen inbreng en idee├źn en werken graag met u samen. In het restauratie atelier worden de oudste en meest waardevolle schatten hersteld naar hun oorspronkelijke staat. Kortom, een verzamelpunt waar u met al uw vragen en opdrachten op het gebied van kunst terecht kunt.